Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Wat zeggen klanten over Training for Balance?

Renske van H.
Renske van H.
Kevin Z.
Kevin Z.
Leuke trainingen, altijd gezellig en gevarieerd. Trainingen zijn uitdagend en er wordt ook persoonlijke aandacht gegeven.
Maxim N.
Maxim N.
Hele fijne personal training met iemand die kennis heeft, vaardig is en vooral interesse heeft en toont.
MM A.
MM A.
Ik train nu ongeveer twee jaar bij TfB. Zowel fysiek als mentaal ervaar ik meer kracht. Ik vind het heerlijk dat het in de buitenlucht is, ook in de wintermaanden. De training is gevarieerd en elke keer weer een feestje om in een gezellige groep onder enthousiaste begeleiding te werken aan jouw persoonlijke doelen.
Hilaria Garcia- V.
Hilaria Garcia- V.
Wij sporten hier al een jaar en 8 maanden en we zijn super tevreden en enthousiast! De leraar is top en je merkt ook echt vooruitgang in onze conditie en fitheid. We kunnen niet anders dan deze leraar aanraden!
André S.
André S.
De trainer heeft een positieve en energieke invloed op je, hij weet snel welke oefeningen het beste bij je passen en effectief zijn voor maatwerk balans! Echt een professional met kennis die weet wat hij doet!👍👍
Brian van B.
Brian van B.
Vincent geeft training op maat, naargelang de behoefte weet hij een training voor jou te verzinnen; wat erg fijn is.
Kim van A.
Kim van A.
Ik train nu een klein half jaartje bij Vincent. Wat is het lekker en gezond om buiten les te krijgen van een altijd vrolijke, goed voorbereide professionele trainer! Elke les is een verrassing. Groepen zijn kleinschalig dus veel persoonlijke aandacht. Een aanrader dus.
Joey
Joey
js_loader
Deltion college
Aalo opleidingen
Fysio physics
NL actief
Start2move