Personal Coach Lelystad

Laat een personal coach helpen

Heb je een doel te behalen zoals het verbeteren van je figuur, lekkerder in je vel zitten of je conditie verbeteren. Dan kan een personal coach je daarbij helpen. Wanneer je start plannen we een intake in en bespreken we het doel. Vervolgens doen we een aantal testen en metingen om te bekijken waar je nu staat en maken we een plan hoe je het doel gaat behalen.

Je krijgt een programma op maat zoals een voeding en trainingsadvies. Naast dit gesprek zul je tussendoor evalueren en op het einde van het programma om te bekijken of het doel is behaald. Je kunt tijdens de acht weken altijd terecht met vragen via de mail of app.

Waarschijnlijk sport je niet zomaar en wil je een doel behalen. De personal coach kan je hierbij helpen met goed advies en motiverende gesprekken. Zo zul je sneller jouw doel behalen!

Personal Coach

Gratis proeflessen

Om kennis te maken met Vincent Swinkels – Personal Trainer Lelystad, dan kunt u een gratis proefles aanvragen via: trainingforbalance@gmail.com

(Blessures/medische klachten? Meld het even vooraf per mail.)

Training for Balance

Vincent Swinkels – Sportleraar, Personal Trainer en Personal Coach. Uw begeleider bij een gezond en sportief leven.

Bootcamp Lelystad
Functional Training
Boksen Lelystad
Personal Training
Coaching
Medisch fitness

Wilt u meer informatie?

Neem contact op middels onderstaande knop om een afspraak te maken. Behandelingen en coach gesprekken kunnen bij u thuis plaats vinden of op een andere geschikte locatie. Training for Balance, voor een gezond en sportief leven.

06 - 46 44 3375

Stuur GRATIS een app