Over ons

trace

Even voorstellen

Ik ben Vincent Swinkels, geboren in 1987. Samen met mijn vrouw en mijn zoontje woon ik in Lelystad. Graag breng ik, met humor en enthousiasme, het plezier in bewegen over op anderen. Mensen in balans helpen brengen met behulp van beweging en advies over een gezonde levensstijl: dat is waar ik voldoening en energie uit haal!

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fitness- en groepslesinstructeur. Begin 2012 rondde ik de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 af. Ik ben bevoegd trainer voor fitness en sporten Ook in mijn vrije tijd ben ik intensief bezig met (vecht)sport en fitness.

Ik werk met veel verschillende doelgroepen en verschillende mensen; ieder met hun individuele doelstellingen. In mijn begeleiding besteed ik ook veel aandacht aan het trainen van balans, stabiliteit en lenigheid; Iets wat erg belangrijk is voor het lichaam. Training in combinatie met een bepaalde sport is ook een optie waar je bij mij voor kunt kiezen.

Behaalde diploma’s

• Sport En Bewegen Niveau 4: Deltion College
• fitness Trainer A: Fitvak
• Personal Trainer: Fitvak
• Personal Trainer: Fysio Physics
• Medical Fitness: Fysio Physics
• Voeding Base: AALO
• Spinning docent: Deltion College
• Bodyshape docent: Deltion College
• Bootcamp docent: Start2Move

trace

Welkom bij Training for Balance

Wij geven met volle passie sport lessen en coachen u naar een gezonde levensstijl.

Er wordt gesport in kleine groepjes van max 8 personen. Zo ben je verzekerd van een goede begeleiding.

Naast trainen heeft u een coach die u motiveert en advies geeft omtrent uw levensstijl zoals voeding en herstel. Ook met blessures kun je bij ons terecht.

Behandelingen en coach gesprekken kunnen bij jou thuis plaats vinden of op een andere geschikte locatie.

Training for Balance
Sportleraar, Personal Trainer en Personal Coach in Lelystad
Welkom bij Training for Balance

Vincent Swinkels

Sportleraar, Personal Trainer en Personal Coach in Lelystad en omgeving. Uw begeleider bij een gezond en sportief leven.

gymnastics-one

Personal trainer en coach

baseball

Fitness- en groepsles instructeur

electrocardiogram

Sportmassage / medisch fitness

REVIEWS

Wat zeggen klanten over Training for Balance?

Uitstekend4.8 Gebaseerd op 9 recensies van beoordeel ons opRenske van H.Renske van H. ★★★★★ Kevin Z.Kevin Z. ★★★★★ Leuke trainingen, altijd gezellig en gevarieerd. Trainingen zijn uitdagend en er wordt ook persoonlijke aandacht gegeven.Maxim N.Maxim N. ★★★★★ Hele fijne personal training met iemand die kennis heeft, vaardig is en vooral interesse heeft en toont.MM A.MM A. ★★★★★ Ik train nu ongeveer twee jaar bij TfB. Zowel fysiek als mentaal ervaar ik meer kracht. Ik vind het heerlijk dat het in de buitenlucht is, ook in de wintermaanden. De training is gevarieerd en elke keer weer een feestje om in een gezellige groep onder enthousiaste begeleiding te werken aan jouw persoonlijke doelen.André S.André S. ★★★★★ De trainer heeft een positieve en energieke invloed op je, hij weet snel welke oefeningen het beste bij je passen en effectief zijn voor maatwerk balans! Echt een professional met kennis die weet wat hij doet!👍👍Brian van B.Brian van B. ★★★★★ Vincent geeft training op maat, naargelang de behoefte weet hij een training voor jou te verzinnen; wat erg fijn is.Kim van A.Kim van A. ★★★★★ Ik train nu een klein half jaartje bij Vincent. Wat is het lekker en gezond om buiten les te krijgen van een altijd vrolijke, goed voorbereide professionele trainer! Elke les is een verrassing. Groepen zijn kleinschalig dus veel persoonlijke aandacht. Een aanrader dus.JoeyJoey ★★★★★ js_loader
Deltion college
Aalo opleidingen
Fysio physics
NL actief
Start2move