Boksen Lelystad

Boksen in Lelystad

Voor degene die zich af wilt reageren, stress wilt ontladen, weerbaarder wilt worden, meer energie wilt krijgen of boksen gewoon een leuke manier vindt om met de conditie bezig te zijn.

Deze training begint met een warming-up waarin trap en stoot technieken worden door genomen. Daarna gaan we aan de slag met combinaties en doen we tussendoor oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. We sluiten af met balans oefeningen en een stretch sessie voor het verbeteren van de lenigheid. Een complete, uitdagende en vooral leuke manier van trainen.

Boksen is een vorm van trainen die zowel tijdens de bootcamp lelystad lessen en de functional training lessen kan voorkomen. Je leert stoot en trap technieken en voert deze uit met een partner op een trapkussen. Boksen is leuk om te doen, maar belangrijker nog je kunt er de dagelijkse stress mee ontladen. Je gaat dus lekker voldaan weer naar huis. Boksen verbeterd zowel kracht, snelheid, coördinatie en het uithoudingsvermogen.

Waar? Basketbalveld Landstrekenwijk, Lelystad bekijk op de kaart
Wanneer? Donderdag avond
Tijdstip? 20:00 – 21:00 uur

Boksen Lelystad

Gratis proeflessen

Om kennis te maken met Boksen in Lelystad kunt u een gratis proefles aanvragen via: trainingforbalance@gmail.com

(Blessures/medische klachten? Meld het even vooraf per mail.)

Training for Balance

Vincent Swinkels – Sportleraar, Personal Trainer en Personal Coach. Uw begeleider bij een gezond en sportief leven.

Bootcamp Lelystad
Functional Training
Boksen Lelystad
Personal Training
Coaching
Medisch fitness

Wilt u meer informatie?

Neem contact op middels onderstaande knop om een afspraak te maken. Behandelingen en coach gesprekken kunnen bij u thuis plaats vinden of op een andere geschikte locatie. Training for Balance, voor een gezond en sportief leven.

06 - 46 44 3375

Stuur GRATIS een app